Aktuelt fra Move

Conditional Access og skymiljø basert på Zero Trust

Hva er Conditional Access? Conditional Access i Azure er Microsoft sin Zero Trust løsning i skyen og gir bedrifter mulighet til å sette betingelser for å få tilgang til bedriftsressurser. Det er for å verifisere at de som forespør tilgang til bedriftsressurser er autorisert og samsvarer med organisasjonens policyer.

Conditional Access vurderer og tar beslutninger basert på signaler om tilgangsforespørsler skal gis tilgang, kreve sterkere autentisering eller blokkeres. Det kan for eksempel være samsvar med organisasjonens policyer, enhet og enhetskonfigurasjoner, bruk av applikasjoner og tjenester, eller brukerens geolokasjon og risiko i nåtid.

Zero Trust modellen bygger på prinsippet om at man alltid skal autentisere og verifisere, enten det er en bruker, enhet, applikasjon eller tjeneste før det gis tilganger. Conditional Access i Azure passer inn i Zero Trust modellen, fordi den alltid vurderer om hver eneste tilgangsforespørsel er autorisert, verifisert og står i samsvar med organisasjonens policyer.

Oppsummert så bidrar Conditional Access i Azure bedrifter med en sikker tilgangskontroll ved å validere tilgangsforespørsler gjennom automatiserte policyer for å beskytte bedriftsressurser.

Høres dette interessant ut? Eller ønsker du mer informasjon om hvordan Conditional Access fungerer i praksis? Vi har konsulenter med spisskompetanse på Conditional Access og kan hjelpe deg med både rådgivning, implementasjon og designe skymiljøet ditt basert på Zero Trust. Ta gjerne en prat med oss i Move.

Fyll ut skjemaet her, så tar vi kontakt med deg.

Sikkerhetsarbeidet krever kontinuerlig og målrettet arbeid for å lykkes. Move Cyber Security gir våre kunder gode og relevante rådgivningstjenester, som kombineres med kostnadseffektive tjenester, metoder og rammeverk. Slik hjelper vi våre kunder med å oppnå digital kontroll og kunne dokumentere dette.

Les mer om våre sikkerhetstjenester og hvordan vi kan hjelpe deg her.

Siste innlegg

Se alle

Siste innlegg

Se alle

Møt oss på KiNS-tech 2022

Move på UNIT-avtalen - server og lagring

Fredagstipset: Bakgrunnsbilde i Teams