Aktuelt fra Move

TechTalk: Innovativ serverteknologi med Dell PowerEdge

Noen synes kanskje serverteknologi er kjedelig - ikke vi. Selv om mange virksomheter flytter stadig mer arbeidslaster ut i skytjenester er det fortsatt fullt liv i mange datasentre rundt om i Norge. Og serverparken må regelmessig oppgraderes. Er Dell PowerEdge noe for din virksomhet?

Utfordringene for IT står i kø: man skal stadig levere bedre ytelse og flere tjenester til lavere kostnad og skvise mer ut av budsjettene. Samtidig er det viktig for IT å levere forretningsverdi til virksomheten blant annet ved ny teknologi og innovasjon som kan understøtte forretningsprosessene. Dette er hensyn som Dell har tatt inn i designet når de har utviklet PowerEdge server-familien.

I denne utgaven av TechTalk har teknologidirektør Åsmund Berget invitert senior systemingeniør Eyvind Røst i Dell Technologies til en gjennomgang av deres innovative serverfamilie PowerEdge.

  • Hvem passer disse serverne for?
  • Hvilken funksjonalitet får du?

Dell PowerEdge omfatter blader, tårn og rack som er ledende innen praktisk design, virtualisering, strøm, kjøling og integrert systemadministrasjon.

Klikk på videoen under for å se webinaret.

 

Move har bred og dyp kompetanse på datasentre og samarbeider tett med Dell Technologies og flere ledende teknologileverandørene. Trenger du råd og innspill til ditt datasenter, eller ønsker å se på skyløsninger kan vi bidra.

Siste innlegg

Se alle

Siste innlegg

Se alle

Trender i trusselbildet

Hvordan flagge e-post til to-do appen i Teams?

Møt oss på KiNS-tech 2022