Webinar: Hvordan etablere en optimalisert multiskymodell

IT fra private- og offentlige skyer er en effektiv måte å flytte fokuset fra infrastruktur til applikasjon. Move og Nutanix viser hvordan det er mulig å etablere en sentral plattform som gir deg kontrollen.

Dato: 1. februar
Tid: 10.00-10.45
Sted: Move webinar

IT fra private- og offentlige skyer er en effektiv måte å flytte fokuset fra infrastruktur til applikasjon. Men det er mange utfordringer relatert til en multisky modell som sikkerhet, integrasjon, applikasjonsmodenhet og ikke minst kostnader.

I dette 45 minutters webinaret vil Move og Nutanix vise hvordan det er mulig å etablere en sentral plattform som gir deg kontrollen. Når du får styringsretten kan du legge til rette for å konsumere IT-tjenester uavhengig av om det er fra din private sky/datasenter, Move Cloud, Azure eller kombinasjoner i en multisky modell.

webinar2

Agenda

Inngang kl 09:50
Webinaret åpner for deltagere

Oppstart kl 10:00:
Hva har skyen egentlig gitt oss av valgmuligheter siste årene?

Whiteboard sesjon:
Nutanix som fundament for å koble sammen on-prem og off-prem. HCI/Webcsale arkitektur som flytter oss fra klassisk tre-lag til at vi kobler sammen med Microsoft Azure, Move sin BaaS og/eller lignende tjenester.
Automasjon, fjerne administrasjons oppgaver, øke sikkerhet, Clusters, Ransomware grep, DR strategi, rask konvertering inn i Azure, men også muligheter for å ta tilbake fra Azure.

Demo
Vi runder av med en diskusjon rundt «bordet

Webinaret vil bli tatt opp som video og lagt ut i etterkant av webinaret. Dersom noen etter endt webinar ikke ønsker å ha med eventuelle kommentarer, spørsmål eller annet som blir delt, kan dette redigeres bort fra video. Send da en epost til post@move.no om dette.

Påmelding webinar